Wanneer jullie een nieuwbouw woning kopen of bouwen, moet er aan heel veel gedacht worden.  Het traject van een gemiddelde nieuwbouw duurt ongeveer 1 tot 1,5 jaar, en toch moeten er op voorhand ,verschillende elementen, die een beslissende rol kunnen spelen in je toekomstige ruimte, op een korte tijd gemaakt worden. Vaak hebben jullie het moeilijk om de grootte van de ruimte's in te schatten en maakt het niet evident om beslissingen te nemen. 

Een optimaal planning is cruciaal in het slagen van jouw bouwproject! Verschillende partijen en bouwaannemers zullen op een verschillend opeenvolgend tijdstip aan de slag moeten gaan in jullie huis. Na deze werken, is jullie huis misschien wel klaar, maar is het ook jullie thuis?  Door onze interieuradvies op maat creëren we het ultieme thuisgevoel in jullie nieuwbouwwoning!

In de volgende tijdlijn kan je zien dat in elke fase van het bouwproces een interieuradviseur betrokken zal zijn. Een eerste belangrijke stap in een nieuwbouwproces is een indelingsplan. Dit vormt de basis van je interieur. 

Button
Button
Button