Bekijk onze realisaties en doe inspiratie op !

jouw project de volgende ?

 sint-amandsberg

Kleur en Materiaaladvies was de vraag van de klant. Voor dit project kozen we voor subtiele groene tinten. Het bestaande parket was één van hun grootste zorgen om combinaties te maken. De vintage warme look brengt de ruimte tot leven!

De pinte

In dit project zijn we gestart van een blanco ruimte! De vaste elementen in de ruimte die reeds gekozen werden, waren de basis om het moodboard op te stellen. Op basis van de RAL kleur van de ramen en de zwarte vloer + de reeds aangekochte zetel hebben we een kleurplan opgesteld. Het voorstel van de raamdecoratie en kleuradvies viel in de smaak van de klant.

Nieuwbouwproject De Pinte

Voor dit project werden wij gecontacteerd voor het inrichten van een keuken en een hal. Klant vroeg voor een moderne keuken met een industriele look, maar toch met warme accenten !

Nieuwbouwproject Gent

Voorontwerp van een compacte, maar toch een ruim aanvoelende badkamer voor een nieuwbouw appartement. De betonnen look en zwarte accenten maken een statement in deze ruimte !

Nieuwbouwproject Sint-Denijs-Westrem 

Een open dressing in de master bedroom

Nieuwbouwproject Zevergem

De klant contacteerde ons voor de blanco badkamer in te richten. Een speels ontwerp, gecombineerd met neutrale materialen !

Nieuwbouw project de Pinte

Een volledige blanco ruimte! Met dit project hebben we de klant op voorhand kunnen helpen met het uittekenen van hun toekomstige ruimte. Een moderne warme look!

Renovatie project Showroom Ramen en Deuren Zelzate

In dit project vertrokken we van een vroeger dorpscafé. Nu zal deze ruimte dienen als een showroom voor ramen en deuren. De patio hebben we geïntegreerd in de ruimte zodoende we voldoende lichtinval krijgen en de ruimte als één geheel aanvoelt. 

copyright 2019 by JPSinterior

info@jpsinterior.be