Bekijk onze realisaties en doe inspiratie op !

jouw project de volgende ?

ERTVELDE

Kleur en indelingsadvies! Dit was de vraag van het sympathieke gezin te Ertvelde. Uiteindelijk kozen zij ook voor een volledig pakket waarin zowel lichtadvies, maatwerk en de 3D visualisaties voorzien zijn. Hun woning komt zo tot leven en zorgt voor een realistisch beeld hoe de toekomstige ruimte er uit kan zien!

MARIAKERKE

Voor een jong en enthousiast koppel mochten wij dit ontwerp realiseren! De klanten wouden voor deze nieuwbouw voornamelijk meer body creëren in de ruimte en optimaal gebruik van de ruimte​! De nis die niet gebruikt werd, dient nu als ingebouwde tv kast. Door het houten latwerk krijgt de ruimte een chique look en wordt de ruimte visueel vergroot. Een echt plezier om dit ontwerp op te stellen!

AALTER

DE PANNE

Een 2de verblijf renovatieproject aan de Belgische kust! Het appartement werd volledig gestript en opnieuw aangepakt! De inspiratie van het kleurenpallet vloeit uit het fantastisch zeezicht. 

 sint-amandsberg

Kleur en Materiaaladvies was de vraag van de klant. Voor dit project kozen we voor subtiele groene tinten. Het bestaande parket was één van hun grootste zorgen om combinaties te maken. De vintage warme look brengt de ruimte tot leven!

De pinte

In dit project zijn we gestart van een blanco ruimte! De vaste elementen in de ruimte die reeds gekozen werden, waren de basis om het moodboard op te stellen. Op basis van de RAL kleur van de ramen en de zwarte vloer + de reeds aangekochte zetel hebben we een kleurplan opgesteld. Het voorstel van de raamdecoratie en kleuradvies viel in de smaak van de klant.

Nieuwbouwproject De Pinte

Voor dit project werden wij gecontacteerd voor het inrichten van een keuken en een hal. Klant vroeg voor een moderne keuken met een industriele look, maar toch met warme accenten !

Nieuwbouwproject Gent

Voorontwerp van een compacte, maar toch een ruim aanvoelende badkamer voor een nieuwbouw appartement. De betonnen look en zwarte accenten maken een statement in deze ruimte !