Heb je een bestaande woning en ben je van plan deze te verbouwen? Of heb je zojuist een nieuwe woning aangekocht en wil je deze naar eigen wens te renoveren? 

Bij een renovatie project kom er heel wat organisatorisch werk bij kijken. Ook vooraf!  Een goede voorbereiding en een uitgewerkt tijdschema zorgen voor minder kopzorgen. 

 

Bij een renovatie dient men rekening te houden met bestaande elementen in de woning. Toch zitten we met boordevol wensen en plannen. Vaak zijn er veel ideën, maar  het omzetten naar een concreet plan blijkt vaak een stuk moeilijker dan gedacht.

 

De rol van een interieuradviseur in een renovatie- of verbouwproject kan budgetbesparend zijn. Vaak worden tijdens de uitvoerende renovatie werken reeds beslissingen gemaakt die een invloed kunnen geven op het eindresultaat van je interieur.

 

Denk maar aan hét perfect indelingsplan, die moet aansluiten aan  jullie levenstijl! Of het vergeten van lichtpunten op juist die plaatsen dat je na de renovatie juist mist. Of werken met aannemers waarvan de verwachtingen niet voldoen? Of juist een onrealistisch renovatie budget inschatten.  

 

Kortom, er komen veel zaken op je af, die wij graag op ons nemen. Lees zeker ons stappenplan in een renovatieproject en waar wij, als interieuradviesbureau rondom gent, jullie partner kunnen zijn in het pérfect interieur.

Vloer