Een workshop interieur als teambuilding, vrijgezellenmiddag of  een gezellige middag met vriendinnen te GENT?

Interieustyling

Deze interieur workshop is een echte gezellige namiddag met enkele vrienden en vriendinnen. Wij starten deze workshop met de grondbasis. Kleur, licht, materiaal en indeling van ruimtes komen aan bod. Geen saaie cursus,of theorielessen, maar interactieve interieur casussen! Na deze korte maar krachtige cursus gaan jullie zelf aan de slag! Aan de hand van een stappenplan gaan wij een realistisch moodboard maken van jullie interieur die jullie als leidraad kan gebruiken bij je renovatie, nieuwbouwproject of gewoon om je ruimte even aan te pakken!

Een moodboard is een verzameling van alle beelden die één geheel vormen in jouw interieur. Welke stijl jij bent, zal in de cursus duidelijk worden. Met behulp van de tips en tricks tijdens de interactieve workshop, gaan wij een eigen moodboard opstellen. In dit moodboard spelen kleur, type meubelen, materialen, licht en  stoffen een cruciale rol!  

Eenmaal de moodboard af is zal deze een leidraad spelen in de ruimte die jullie willen aanpakken! Het is als een soort checklist die je bij de hand hebt, om in de toekomst nieuwe aankopen te doen!

Door dit visueel bord kan je gemakkelijker aantonen wat je wil bereiken en wat je precies wenst te kopen om dit gevoel in je interieur naar boven te brengen!

Voor wie?

Deze workshop is echt voor iedereen!

Ben je op zoek naar inspiratie voor jouw eigen huis? Wil je een gezellige namiddag met vriendinnen? Een originele vrijgezellen middag?  Of juist een leuke originele teambuilding met collega's? 

Waar?

In een gezellig kader, in een huiselijke sfeer wordt deze workshop voorzien.

 

Dit op ons eigen praktijk in de Pinte, Oost-Vlaanderen Gent 

WAT?

 Een gezellige middag boordevol interieurtrends, tips en stylingideeën
Het opstellen van een persoonlijk moodboard, antwoorden op al jouw woonvragen en genoeg inspiratie om zelf thuis aan de slag te gaan met het stylen van jouw interieur.

workshop vrijgezellen interieur gent teambuilding vrijgezellen

JOUW WORKSHOP IN EEN NOTENDOP 

 

je ontdekt jouw eigen interieurstijl

je krijgt tips&tricks over trends en interieurstyling

het maken van een moodboard op A3
Gelegenheid tot het stellen van  concrete woonvragen

een glaasje bubbels en tapas

...

kortom een leuke namiddag !

Duur: +/- 2,5 – 3 uur

Prijs : € 63 per persoon. 

MINIMUM AANTAL : 6 PERSONEN 

Inschrijven kan via info@jpsinterior.be


inschrijven kan per persoon/ of met een groep vriendinnen

Workshop gaat door vanaf 6 personen

Groepen met 6 personen : datum naar keuze